сряда, 26 ноември 2014 г.

Картичка "Вдъхновение" :)

Здравейте, сръчковки! 

Днес ще Ви представя една картичка направена на един дъх. Тя е от тези проекти, в които знаеш точно как искаш да изглеждат, и какво точно ще използваш. Малко са нещата, които започвам с ясна мисъл и конкретна идея. Тази картичка е точно такава.


Много ме вдъхновиха думите на Майка Тереза - толкова истински, простички и топли. Отделно знаех, че  картичката ще бъде отново за Благотворителния базар "Тошин мост на Любовта" 2014, така че цитата, все едно бе специално за него - "...всеки път щом предлагаме помощ с усмивка на лице."
Тук е мястото да благодаря на Мари и прекрасния й блог, за споделените с нас Коледни цитати.

Отново вдъхновена от простичкото послание, реших "коледния" храст, защото не прилича точно на елха, да остане НЕ накичено, а изчистено по своемо.
 ( конците от силикона, са оставени нарочно - някакси ми напомниха на замръзналите паяжини, които се образуват понякога)
 Сняг нямам, затова импровизирах като добавих "сняг" тук там с лак за нокти- ххихи.Връвчицата намерих  в един от сандъците на баба - вълнена прежда, може би останала от някои топли плетени терлички :)
Да се похваля, че това е първата ми шита картичка, макар че нямаше нужда от това, защото дизайнерската хартия, която е за фон имитира шев, и не си личи особено моето шивашко сефте:)


И понеже явно тази картичка е изпълнена с толкова неща, които ме вдъхновиха, е важно да се каже, че голяма заслуга за направата й, има и новото предизвикателство във Фуриите, с което Shmi ни вдъхнови тази седмица.
И като обобщтя толкова много вдъхновения - май ще я нарека Картичка "Вдъхновение" :)

6 коментара:

 1. Your card is beautiful Silvia! I love the foliage and the lovely red bow that's holding it all together. I also like the way you have tied the yarn around the card front. Great job!
  Cheers,
  Beccy

  ОтговорИзтриване
 2. Very nice creation - I like it. Thanks for joining EAC.
  Hugs
  Andrea-Emmi41

  ОтговорИзтриване
 3. Прекрасна картичка!
  От все сърце ти пожелавам творческо вдъхновение и успех!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Боряна за подкрепата и насърчението. Добре дошла в моя блог :)

   Изтриване
 4. Простите неща са най-ценни. Самата идея на скрапбукинга е доста простичка и семпла и предполага единствено креативност и усещане от страна на автора, който влага себе си в купчина боклучки и ги претворява в нещо, което е потребно и красиво. Браво. Доволна съм, че те открих и ще продължавам да те следя с огромен интерес.
  Усмивки от мен. :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, Вал :) Много вдъхновяващ коментар, дава ми стимул :)

   Изтриване