събота, 20 юни 2015 г.

Честит рожден ден, Ваня!


Здравейте сръчковки!
Преди седмица бяхме поканени на рожден ден, на една малка и красива дама навършваща 2 годинки. Дъщеря на моя приятелка. Вечерта преди рождения ден, с моето дребосъче решихме да й направим по една картичка - една от мен и една от Тери.
Тази с брюнеткатата е моето творение. Картинката е страхотно сладка, попаднах на нея в Пинтерест, заедно с още няколко подобни. Получи се сладко, но май не особено детско :) А тук е снимана картичката, заедно с първия направен собствено производство плик, благодарение на прекрасната дъска за пликове на We are memory keepers.

С тази картичка ще участвам в предизикателството на Картичкофурии - 263 - Лилаво

******

Още в началото ви казах че, правихме картички съвместно с дъщеря ми ( 6 годинки), и сега е  времето да ви я покажем.
Оказа се чудесна идея, да седнем и да творим заедно. Мисля че се е справила чудесно( плика също е нейно производство.) Много държеше да покажа и нейната картичка,  и за мен е удоволствие да ви я презентирам.


Усмихнат уикенд ви желая!

1 коментар:

  1. Разбира се, че е детска - мила и нежна! Както картичката на мама, така и на 6-годишната талантливка са прекрасни! Справили сте се страхотно, момичета! Не спирайте да творите заедно! Страхотни сте! Благодаря ви, че се включихте в "Лилаво"!

    ОтговорИзтриване