неделя, 17 май 2015 г.

Презареждане!

Здравейте, сръчковки!

Да, "Презареждане"! Това е името което дадох на моя първи Mix media project!
И аз както много други крафтърки, ще обвиня за раждането му изцяло Кат. То не бяха журнали, пана, картички и какво ли не! Явно си бе поставила за цел, за зарази всички крафтърки в България нови и стари, майстори и новаци, опитали и неопитвали до сега. 
Е, явно е имало защо! 
Това чудо Микс медията - наистина си се оказа краста, но лековита - неизцерима предполагам, но лекуваща сама по себе си!
Кой да знае, че е толкова хубаво да се изпоцапаш, да съсипеш солидно количество материали, време и един чифт дънки, неволно попаднал около гесото и медиума :)
Рядко обръщаме внимание на себе си, на своите нужни, мислене идеи и усещания.
А било толкова хубаво!
Дали знае Кат, колко мъже в България и се канят за масрафа и харча който отвори в домовете им, и колко още толкова жени като мен, искат да я нагушкат и намачкат, за благодарност, че ни показа това вълшебство на релакса  и свободата.

Не смея да твърдя, че моя Първи опит за Микс медия, бе сполучлив, и едва ли е върха на айсбера, в сравнение с вълшебните неща, които правят феи като - Зара, Джиджи, Кат, Кали и много много други. Но! Но бе зареждащ, вдъхновяващ и отпускащ - за мен!

За финал ще Ви споделя една вдъхновяваща мисъл на Донна Карън, която смятам за много подходяща!

"Изтрий негативното, акцентирай позитивното!






 Ще включа този проект, в предизвикателството на Хартиени вълшебства - "Пролетна поезия", защото го намирам за подходящ, а по отношение на блясъка - то си личи. 
Целия лъщи от гел медиума :)

2 коментара:

  1. Истинска поезия е и проекта ти, Сис и представянето му. Чак се изчервих - да знаеш :) Това от притеснение за боя от мъжете. Радвам се много, че ти носи удовлетворение работата по нещо толкова лично , цветно и пролетно, сори за дънките :) ама другия път гола, тъкмо мъж ти да не ми се сърди. И на следващото чакам бухали. Може и сови :)

    ОтговорИзтриване
  2. Истинска пролет! Благодаря ти, че се включи този месец при нас в Хартиени Вълшебства!

    Мария

    ОтговорИзтриване