петък, 6 март 2015 г.

Пачуърк картичка, за Мама!

Здравейте, сръчковки!

Огромна радост и чест е за мен, че тази седмица моя милост задава темата на предизвикателството в Картичкофуриите.
Доста размишления направих, докато избера темата.
И понеже всички сме заринати от малки остатъци и изрезки от хартия, реших темата тази седмица да бъде "Пачуърк". Сигурна съм, че  и на вас ви харесват тези пъстри килимчета от изрезки, които стоят идеално за фон на картички какво ли още не.
А това е моето вдъхновени за Вас. И понеже се задава най-женствения, нежен и обичан от жените празник, аз посветих картичката на моята майка.
Надписа умишлено съм го изписала на ръка. Знам че, тя ще оцени именно това. Със сигурност би станало по-добре, ако ползвах печат или поне изпринтен надпис, но не мисля че щеше да го има същото чувство. 
ОБИЧАМ ТЕ, МАМО! Честит празник!
Сърцето е много специално за мен. Това е печат, който Мигито направи за мен. Печата е чудесен, отпечатва отлично. Много съм благодарна на Миглена, и съм впечатлена от качеството и бързината, с която откликна на молбата ми. Отпечатъка е направен с топъл ембосинг, и после оцветен с дистрес мастило. Влюбена съм в тази нежна и изящна техника :)Надявам се темата да ви вдъхнови, и да ме зарадвате с много и все хубави проекти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар